Volta al puig de Tossals Verds (1118m)

El Pas Llis

FITA A FITA/ALTA RUTA 09/11/2014

El Pas Llis
El Pas Llis

Es tracta d’una volta llarga i amb molt de desnivell acumulat, però que a canvi de l’esforç ofereix unes vistes espectaculars de tot el macís central de la Serra de Tramuntana. Partirem de la Font des Noguer i ens enfilarem fins a Es Collet, entre en el Morro de Cúber i el Puig de sa Font. D’allà baixarem per la Coma dels Ases a cercar el Pas Llis i el camí vell d’Almallutx que ens durà fins a Sa Coma, vora el refugi de Tossals. Seguirem el GR 221 en direcció a la Font des Prat i des dels Coll des Coloms en enfilarem fins al coll del Pla des Clot de sa Neu o des Colomer, entre el Puig de Tossals i el Morro d’Almallutx, després d’haver superat Es Frare. D’aquí farem cim sobre el puig dels Tossals Verds (1118m) i baixarem cap a la Font del Prat pel Puig de sa Font.

Tossals Verds (al fons) des del Coll des Prat.
Tossals Verds (al fons) des del Coll des Prat.
  • El preu per excursió és de 5€ per pesona o de 20€ per família (a partir de quatre membres).
  • Per formalitzar la inscripció heu d’enviar un correu a info@fitaafita.com informant de l’activitat a la que vos voleu inscriure, un telèfon de contacte i el nombre de persones que sereu.
  • Podeu fer el pagament el mateix dia de l’excursió o mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i l’excursió a la que vos inscriviu.
  • La sortida es farà amb cotxes particulars i el punt de trobada serà davant l’accés principal del centre d’oci Ocimax de Palma a les 8:30 del matí.

    Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics.
    Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fita a Fita és

Joan Carles Palos Nadal

Senderisme familiar i cultural

650 777 596 | info@fitaafita.com | @Fita_a_Fita