Itineraris culturals

Des dels seus orígens, a l’octubre de 2013, els objectius prioritaris de FITA A FITA han estat la promoció d’activitats i la realització d’itineraris -urbans i en el medi natural- que permetin la descoberta del territori a través d’històries i llegendes i d’una lectura acurada del paisatge. Senderisme cultural i passejades urbanes adreçades a famílies i empreses, centres educatius i institucions públiques, per viure i sentir junts l’experiència de la passa i la mirada, del caminar amb els cinc sentits. A més, FITA A FITA organitza regularment viatges de senderisme cultural a Menorca i Eivissa, a més d’itineraris d’interès arqueològic i de memòria històrica, amb la participació de guies especialitzats en aquestes matèries. Totes les activitats les podeu consultar a l’agenda o enviar-nos un missatge a través de ‘contacte’ per saber alguna cosa més sobre nosaltres i els serveis que oferim.

Consultau les properes sortides a la nostra agenda

Previous slide
Next slide

Les caminades dels dimecres

Caminar és molt més que sortir d’excursió a la muntanya, és viure i sentir el paisatge d’una manera diferent. Literatura i cròniques viatgeres, rondalles i llegendes, són, entre d’altres, els elements que ens permeten establir una relació afectiva amb l’entorn que ens pertany, estimulen la nostra imaginació i ens fan sentir més responsables de la qualitat d’aquest entorn. I aquest és l’esperit que inspira i empeny les caminades dels dimecres, una activitat setmanal dirigida a totes aquelles persones que disposen de més temps entre setmana. Podeu consultar els continguts d’aquesta activitat a l’agenda o enviar-nos un missatge a través de ‘contacte’ per saber-ne alguna cosa més o aclarir dubtes.

Consultau les properes sortides a la nostra agenda

Previous slide
Next slide

Centres educatius

Fita a Fita ofereix un catàleg variat d’activitats per a centres educatius, tant de primària com de secundària i batxiller de l’illa de Mallorca. Algunes d’aquestes sortides les podeu consultar i contractar a través del programa VIU LA CULTURA (viulacultura.com) de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears. També ho podeu fer de manera directa, enviant-nos un missatge a través de ‘contacte’. En general, us proposam unes excursions amb encant que, a més de practicar el senderisme des d’un punt de vista esportiu, tenen com a principal objectiu descobrir el valuosíssim patrimoni natural i cultural que ens envolta. Aquestes excursions ens permetran assaborir la bellesa del paisatge de Mallorca i dels seus valors culturals, així com les històries i les llegendes teixides al llarg de la història i que encara romanen presents al paisatge. Tot plegat mitjançant una sèrie d’itineraris que ens duran per les muntanyes de la serra de Tramuntana -Patrimoni Mundial. Tots els itineraris i continguts se poden a les necessitats de cada centre.

Consultau les properes sortides a la nostra agenda

Previous slide
Next slide