Més tallers de torrons al Col·legi Pius XII (Palma)

SAM_4439

La satisfacció és molt gran en veure que fer un torró no és tant difícil, només requereix ganes, ordre i paciència.
Els alumnes de tercer de primària del Col·legi Pius XII de Palma tampoc no han volgut perdre’s l’experiència de sentir-se per unes hores “mestres pastissers”, vestir-se un davantal i posar en pràctica les divertides i llépoles receptes de torrons de la nostra cuinera de FITA A FITA, Cati Pons.
Amb el suport dels tutors de segon cicle, Miquel Prohens (3erA) i Esther Barceló (3erB), nines i nines han aprés aquest dimecres la fórmula secreta per endolcir el Nadal a casa i divertir-se amb pares, germans i padrins fent rebosteria tradicional. Les receptes són senzilles i només requereixen ganes, ordre i paciència a l’hora de fer-les.
Els alumnes han seguit amb molta atenció les explicacions de la cuinera Cati Pons.
Pastar i donar forma a les barres de torró és una de les experiències més vives i creatives.
Després toca afegir la xocolata amb molta de cura.
En el taller, els alumnes de tercer de primària de Pius XII de Palma han après i practicat les receptes de torrons de coco, cacauet i trufa. I després d’empaquetar-los per endur-se’ls a casa com un present nadalenc ben dolç, també han obtingut un full amb les receptes de les tres castes de torrons que han fet de la mà de Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics-.
Cati Pons, la cuinera de Fita a Fita, ajudant a escampar la xocolata sobre els torrons de coco.
Tots els alumnes han demostrat una gran habilitat a l’hora de decorar el seu torró. 
Els torrons de cacauet demanen molta paciència, s’han de deixar refredar abans de començar a decorar-los.
Fer torrons és també una tasca en equip, en la que els alumnes compateixen experiència i sensacions.

Fita a Fita vol expressar el seu agraïment més sincer a tot l’equip docent de Pius XII per tot el seu suport i confiança en el nostre projecte pedagògic. I als alumnes, la nostra enhorabona pel seu comportament tant excel·lent. Confiam que els tallers de torrons hagin servit almanco per despertar la sensibilitat gastronòmica de nines i nins. Avui han tingut l’oportunitat d’entrenar-se com a “màsters xefs”

ENHORABONA A TOTS!!!
BON NADAL!!!
Podeu seguir Fita a Fita a través del Facebook i el Twitter. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@fitaafita.com i del mòbil 650.777.596

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fita a Fita és

Joan Carles Palos Nadal

Senderisme familiar i cultural

650 777 596 | info@fitaafita.com | @Fita_a_Fita