Font des Pi per la canaleta de Solleric (Alaró)

SAM_3105
Excursions amb encant per a famílies 26/10/2014
Canaleta de Solleric.
Fita a Fita es torna a posar en marxa diumenge que ve, 26/10, amb una nova excursió amb encant per a famílies. La ruta escollida és la Font des Pi a través de la canaleta de Solleric, a Alaró. Es tracta d’un itinerari que discorre per un dels paratges més bells i espectaculars de la Serra de Tramuntana, el torrent d’Almadrà.
Font des Pi, dins del torrent d’Almadrà.
Es tracta d’una excursió senzilla, que discorre sempre per bon camí i amb no massa desnivell. Només la travessia per la canaleta de Solleric requereix un poc d’esment, tot i que qui vulgui pot estalviar-se aquest tram seguint els túnels d’Emaya, que baixen des del Pla de Cúber (imprescindible l’ús de llanterna).
Gaudireu d’un paisatge únic i recorrereu una part important del nostre patrimoni hidràulic de Mallorca. La síquia fou creada originalment a per abastir d’aigua l’antiga alqueria islàmica de Xular, a partir de la font des Pi que neix del mateix llit del torrent d’Almedrà. La canaleta va ser condicionada novament en el segle XVIII, a la mateix època en que es construïa la de Massanella. Una mostra del geni dels margers en l’execució d’obres hidràuliques.
Canaleta de Solleric.
DESCOBREIX LA SERRA AMB “FITA A FITA”
Voleu redescobrir la Serra des d’una altra perspectiva i en família? Voleu que els vostres fills coneguin d’una manera dinàmica i divertida els valors naturals i culturals de les nostres muntanyes? Si vos atreviu a donar la passa… FITA A FITA vos ofereix un raig d’excursions “amb encant”, ideals per fer en família. No són itineraris massa llargs ni complicats, i discorren sempre per bon camí.
Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics, dirigida a escoles, famílies i empreses.
  • El preu per excursió és de 5€ per pesona o de 20€ per família (a partir de quatre membres). 
  • Per formalitzar la inscripció heu d’enviar un correu a info@fitaafita.com informant de l’activitat a la que vos voleu inscriure, un telèfon de contacte i el nombre de persones que sereu. 
  • Podeu fer el pagament el mateix dia de l’excursió o mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i l’excursió a la que vos inscriviu.
  • Les sortides es faran amb cotxes particulars i el punt de trobada serà davant l’accés principal del centre d’oci Ocimax de Palma.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fita a Fita és

Joan Carles Palos Nadal

Senderisme familiar i cultural

650 777 596 | info@fitaafita.com | @Fita_a_Fita