Fita a Fita: Qui som i què oferim

fita-a-fita-exterior-jpg

QUI SOM?

Fita a Fita la integren persones que han pensat tallers i activitats que ensenyen a treballar i a desenvolupar les habilitats individuals i col·lectives; que ajuden a l’individu a posicionar-se amb força i prestigi davant un món de canvis continus, però que ara més que mai necessita recuperar el valor de la persona i de la col·lectivitat.
Fita a Fita vol ser el referent d’un nou camí a emprendre. El d’una empresa que ofereix, sobretot, experiències d’un alt valor afegit. Unes experiències que s’erigeixen com a fites i que ens poden guiar amb eficàcia i seguretat en aquest nou camí.
Fita a Fita és un projecte empresarial de serveis culturals i pedagògics, adreçat a escolars, famílies i col·lectius diversos amb ganes de viure experiències noves i enriquidores.
Catàleg de serveis per al curs 2013-2014
QUÈ OFERIM?

Fita a Fita ofereix un espai per a la promoció d’activitats culturals i tallers a través dels quals contribuir al foment de principis i valors com la igualtat de gènere, la interculturalitat i la sostenibilitat d’una manera entretinguda, dinàmica i eficaç.
Fita a Fita facilita les eines necessàries per al desenvolupament de la sensibilitat, la creativitat i la emprenedoria a través del senderisme, els tallers de cuina i teatre, les activitats de sensibilització musical, l’aprenentatge de la comunicació en el marc de les TIC o les manualitats.
Fita a Fita vol mostrar el camí del coneixement de la nostra història, cultura i patrimoni, i del respecte per les tradicions; de tot allò que som i ens representa com a poble i que constitueix les nostres senyes d’identitat.

OFERTA EDUCATIVA

·        Senderisme
Itineraris culturals per descobrir els valors del nostre territori. Amb especial atenció a la Serra de Tramuntana-Patrimoni de la Humanitat.
Joan Carles Palos
·        Cuina
Tallers d’introducció a la cultura i gastronomia tradicional mallorquina, fets amb producte local, ecològic i de comerç just.
Cati Pons 
·        Música
Activitats per a la estimulació i sensibilització musical, a partir de recursos educatius com jocs, contes i activitats motrius.
Yanhire Llabrés
·        Fàbrica de Sabons
Des del respecte al medi ambient, elaboració de sabons artesans a partir de la reutilització d’olis usats i elements naturals.
Maria Florit
·        Ràdio a l’Escola
Cohesionar les comunitats educatives a través d’un mitjà de comunicació nou, creatiu i diferent fet pels propis alumnes.
Glòria Franquet
·       Teatre
Introducció al teatre a partir de la lectura dramatitzada de contes i rondalles mallorquines, entre d’altres textos.
Pedro Victory
·        Desenvolupament del Projecte Vital
Xerrades i tallers en grup on oferir als joves les pautes necessàries per al disseny del seu futur i una correcta incorporació al mercat laboral.
Pere Torrens


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fita a Fita és

Joan Carles Palos Nadal

Senderisme familiar i cultural

650 777 596 | info@fitaafita.com | @Fita_a_Fita