FITA A FITA. PREMI PAU CASESNOVES 2017

El 28 de maig de 2017 el projecte Fita a Fita va ser guardonat amb el premi Pau Casesnoves amb motiu de la XX edició dels Premis de Maig de l’Obra Cultural Balear d’Inca. És una distinció que tota la família de Fita a Fita hem rebut amb una enorme gratitud i que honora totes les persones que d’una o altra manera han aportat el seu granet d’arena a una iniciativa compromesa amb el país, amb la seva llengua i cultura, però sobretot a fer arribar a tothom el valuós patrimoni natural i cultura que és part important de les nostres senyes d’identitat.
COMUNICACIÓ-PREMIW

Al cap i a la fi, la nostra pervivència com a poble i la de la nostra cultura depèn en bona mesura de la nostra capacitat de posar en valor, des de tots els àmbits d’acció possible, el que som i ens representa com a poble, i que trobam escrit al gran llençol blanc.

FITA A FITA és un projecte que neix la tardor de 2013 amb l’objectiu de difondre la cultura mitjançant l’excursionisme i les rutes guiades amb escoles i famílies. La idea partia d’una relació personal i continuada amb la muntanya a través de la meva família, dels meus pares i germanes, on vaig trobar i seguir les meves primeres fites, i desenvolupada com una experiència compartida de present i futur, on he anat deixant les meves pròpies fites amb els ITINERARIS ESCOLARS PER LA SERRA I PALMA, les EXCURSIONS AMB ENCANT PER A FAMÍLIES i la col·lecció de llibres 20 RUTES EN FAMÍLIA PER MALLORCA. Tot plegat, amb la voluntat de construir una vivència que ens permetés conèixer, estimar i respectar tot el que la història ens ha deixat escrit sobre el territori. Tot plegat, des de la perspectiva familiar i escolar.

Perquè la muntanya, com la vida, és una experiència compartida que ens fa créixer com a persones, solidàries i compromeses.

Precisament la col·lecció de Rutes en família per Mallorca està dedicada especialment a totes les famílies que, des de bon començament, varen creure en el projecte de Fita a Fita, que amb el seu batec i alè constant li donaren vida i que l’han empès fins a ser el que és ara mateix. Però sobretot als meus pares, Benigne i Francisca, per ensenyar-me a caminar per la vida; a la meva dona Joana per fer aquest camí junts, i als nostres fills, Joan i Biel, perquè ells són les nostres dues fites més grans i més ben posades en aquest llarg i complex camí de la vida. A tots ells, a tots vosaltres, moltes gràcies, de tot cor.

Fita a fita fem camí.

Seguiu les fites i mai no vos perdreu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fita a Fita és

Joan Carles Palos Nadal

Senderisme familiar i cultural

650 777 596 | info@fitaafita.com | @Fita_a_Fita