Carregant Esdeveniments

Senderisme cultural per Eivissa -COMPLET-

Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, ha organitzat un viatge a Eivissa el mes de febrer de 2023 per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa a través de dos itineraris senderístics:

  • EL CAP DES JUEU (dissabte, 25) -ruta circular des des Cubells-
  • S’ESCULLET (diumenge, 26) -ruta circular des de la Cala Sant Vicent-

Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són els dies 24, 25 i 26 de febrer de 2023, amb sortida en avió i allotjament en un establiment turístic de Vila.

PLACES LIMITADES

El preu del viatge és de 275 € per persona en habitació doble i de 350 € en habitació individual.

El paquet inclou:

PROGRAMA DEL VIATGE

  • Divendres, 24 de febrer.- Concentració dues hores abans a l’aeroport de Son Sant Joan per prendre el vol a Eivissa amb Air Nostrum de les 18:00 h. Arribada a l’aeroport des Codolar i trasllat a l’hotel. Horabaixa lliure.
  • Dissabte, 25 de febrer.- Concentració a la recepció de l’hotel a les 8.30 h i trasllat en bus fins a Es Cubells (Sant Josep de la Talaia). Primera jornada d’excursió al puig del Cap des Jueu (414 m) per gaudir de les magnífiques vistes de l’illot des Vedrà i de tot el litoral sud d’Eivissa. Tornada prevista cap a l’hotel a les 17 h.
  • Diumenge, 26 de febrer.- Concentració a la recepció de l’hotel a les 8.30 h i trasllat en bus fins a Cala Sant Vicent (Sant Vicent de la Cala). Segona jornada d’excursió a s’Escullet, extrem nord-est de l’illa d’Eivissa. En acabar, devers les 16 h, el bus ens conduirà fins a l’aeroport del Codolar per prendre el vol cap a Palma amb Air Nostrum de les 19:25 h.

RESERVES -procediment-

Aquestes són les passes a seguir per formalitzar la reserva del vostre viatge a partir de dimarts, 1 de novembre:

  1. enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
  2. un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom complet i llinatges, DNI, municipi d’empadronament i data de naixement de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual o doble).
  3. per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana a partir de la confirmació de la vostra plaça per fer un ingrés de 50 € per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge. Podeu fer el pagament per Bizum o fent l’ingrés en el següent compte corrent:

BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118

Concepte: #fitaafitaeivissa2023 i el vostre nom

la resta del preu del viatge, 225€ (300€ en el cas de les habitacions individuals), l’haureu d’ingressar un mes abans de la partida (divendres, 27 de gener de 2023).