Carregant Esdeveniments

Senderisme cultural per Eivissa -COMPLET-

Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, ha organitzat un viatge a Eivissa el mes de novembre de 2023 (dies 24, 25 i 26) per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa a través de dos itineraris senderístics:

 • TORRE D’EN ROVIRA -caminada entre Port des Torrent i Cala Tarida-
 • VOLTA A LA PUNTA DES MOSCARTER -ruta circular des de Portinatx-

Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són els dies 24, 25 i 26 de novembre de 2023, amb sortida en avió i allotjament en un establiment turístic de Vila (Eivissa).

PLACES LIMITADES

El preu del viatge és de 285 € per persona en habitació doble i de 360 € per persona en habitació individual.

El paquet inclou:

 • el bitllet d’anada i tornada amb avió
 • els trasllats en bus dels tres dies
 • l’allotjament dues nits a l’HOTEL VIBRA MARÍTIMO (C/Ramon Muntaner 48 07800-Eivissa), en règim de mitja pensió (sopar, dormir i berenar) –habitacions individuals i dobles– (vibrahotels.com)
 • el guiatge a tots els itineraris

El paquet NO inclou:

 • taxa turística i begudes hotel

PROGRAMA DEL VIATGE

Divendres, 24 de novembre.- Concentració dues hores abans a l’aeroport de Son Sant Joan per prendre el vol a Eivissa de les 18:20 h (Air Nostrum). Arribada a l’aeroport des Codolar i trasllat a l’hotel. Horabaixa lliure.

Dissabte, 25 de novembre.- Concentració a la recepció de l’hotel a les 8.30 h i trasllat a Port des Torrent (Sant Josep de sa Talaia). Primera jornada d’excursió que ens durà pel litoral de ponent de la badia de Sant Antoni fins a la Torre d’en Rovira i Cala Tarida. Tornada  a l’hotel (16 h aprox) i temps lliure fins hora de sopar.

Diumenge, 26 de novembre.- Concentració a la recepció de l’hotel a les 8.30 h i trasllat en bus fins a Portinatx (Sant Joan de Labritja). Segona jornada d’excursió que ens durà a fer la volta a la punta des Moscarter. En acabar, devers les 16 h, el bus ens conduirà fins a l’aeroport del Codolar per prendre el vol cap a Palma de les 19:25 h (Air Nostrum).

RESERVA

Aquestes són les passes a seguir per formalitzar la reserva del vostre viatge:

 • enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
 • un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom complet i llinatges, DNI, municipi d’empadronament i data de naixement de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual o doble).
 • per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana a partir de la confirmació de la vostra plaça per fer un ingrés de 50 € per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge. Podeu fer el pagament per Bizum o fent l’ingrés en el següent compte corrent:
  • BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118

Concepte: #fitaafitaeivissa2023 i el vostre nom

La resta del preu del viatge, 235 € habitacions dobles/310 € habitacions individuals), s’ha d’ingressar un mes abans de la partida.