Carregant Esdeveniments

SENDERISME CULTURAL MENORCA -COMPLET-

COMPLET -noves inscripcions en llista d’espera-

VIATGE A MENORCA

26, 27 i 28 d’abril

Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, ha organitzat un nou viatge a Menorca per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa, Reserva de la Biosfera des de 1993, a través de dues etapes del Camí de Cavalls (GR-223):

 • ARTRUTX-CALA GALDANA Dificultat: mitjana
 • SA COLÀRSEGA-ES GRAU Dificultat: mitjana

Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són, per tant, els dies 26, 27 i 28 d’abril de 2024. Sortida amb vaixell des del port d’Alcúdia i allotjament a l’Hotel Seth Agamenón d’Es Castell (port de Maó).

Places limitades (55)

El preu del viatge és de 270 euros per persona en habitació doble o triple i de 340 € en habitació individual i inclou:

 • bitllet d’anada i tornada amb Baleària
 • trasllats en bus dels tres dies
 • allotjament dues nits a l’HOTEL SETH AGAMENÓN****, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i berenar) –habitacions individuals, dobles i triples

https://www.sethotels.com/es/hotel/hotel-agamenon

 • guiatge a tots els itineraris

Programa del viatge

 • divendres, 26 d’abril. Concentració a les 14:45 h a l’estació marítima del port d’Alcúdia, per partir amb el vaixell de Baleària a les 16:00 h cap a Ciutadella (dic de Son Blanc). Arribada prevista a les 17:15 h. Trasllat en bus fins a l’Hotel Agamenón (Es Castell) i allotjament.
 • dissabte, 27 d’abril. Concentració a les 8:30 h a la porta de l’hotel (just amb la motxilla, aigua abastament i menjar) i partida en bus fins a Cala en Bosc, vora el far d’Artrutx, per a l’inici de la primera ruta. Retorn a l’hotel devers les 17:00 h.
 • diumenge, 28 d’abril. Concentració a les 8:30 h davant l’hotel (amb motxilles i maletes). Trasllat en bus fins a la Colàrsega del port de Maó. Final d’etapa a l’albufera del Grau. Temps lliure fins a la recollida del bus a les 18:00 h a la plaça dels Pins per anar al dic de Son Blanc, Ciutadella. Sortida del vaixell a les 20:00 h, arribada prevista a Alcúdia a les 21:15 h.

Reserves –procediment-

Aquestes són les passes a seguir per formalitzar la reserva del vostre viatge:

 1. enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
 2. un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom, llinatges i DNI de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual, doble o triple).
 3. per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana a partir de la confirmació de la vostra plaça per fer un ingrés de 50 € per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge, per Bizum o per transferència en el següent compte corrent:

BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118

Concepte: #menorca2024 i el vostre nom

 1. la resta del preu del viatge, 220 € (290 € en el cas de les habitacions individuals), l’haureu d’ingressar un mes abans de la partida.