Carregant Esdeveniments

SENDERISME CULTURAL EIVISSA

VIATGE EIVISSA febrer 2024

Senderisme cultural

Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, organitza un viatge a Eivissa el mes de febrer de 2024 per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa a través de dos itineraris senderístics:

 • ELS HORTETS -caminada pels voltants del Pla de Corona/Dificultat: mitjana+/-
 • PUIG FALCÓ -ruta circular per la zona de ses Salines-/Dificultat: mitjana+

Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024, amb sortida en avió i allotjament en un establiment turístic de la platja de Figueretes, molt a prop de Vila (Eivissa).

PLACES LIMITADES (55)

El preu del viatge és de 285 € per persona en habitació doble i de 360 € per persona en habitació individual.

El paquet inclou:

 • el bitllet d’anada i tornada amb avió
 • els trasllats en bus dels tres dies
 • l’allotjament dues nits a l’HOTEL VIBRA MARÍTIMO (C/Ramon Muntaner 48 07800-Eivissa), en règim de mitja pensió (sopar, dormir i berenar) –habitacions individuals i dobles– (vibrahotels.com)
 • el guiatge a tots els itineraris

El paquet NO inclou:

 • taxa turística i begudes hotel

PROGRAMA DEL VIATGE

Divendres, 23 de febrer.- Concentració dues hores abans a l’aeroport de Son Sant Joan (PMI) per prendre el vol cap a Eivissa de les 18:05 h (Air Nostrum). Arribada prevista a l’aeroport des Codolar (IBZ) a les 18:50 h. Trasllat en bus a l’hotel. Horabaixa lliure fins l’hora de sopar.

Dissabte, 24 de febrer.- Concentració a la recepció de l’hotel a les 8.30 h i trasllat a Santa Agnès de Corona (Sant Antoni de Portmany). Primera jornada d’excursió que ens durà pel litoral de ponent del municipi de Sant Antoni, des del Pla de Corona fins a unes velles rotes ubicades sobre uns vertiginosos penya-segats conegudes com els Hortets. Tornada  a l’hotel (16 h aprox) i temps lliure fins hora de sopar.

Diumenge, 25 de febrer.- Concentració a la recepció de l’hotel a les 8.30 h i trasllat en bus fins a sa Canal (platja de ses Salines). Segona jornada d’excursió que ens durà a fer una volta per l’imponent serral del puig Falcó, en el litoral de migjorn de l’illa, entre la punta de sa Rama i la platja des Codolar. Un tast exclusiu d’una part dels dominis del Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera (Sant Josep de sa Talaia). En acabar, devers les 16 h, el bus ens conduirà fins a l’aeroport del Codolar per prendre el vol cap a Palma de les 19:25 h (Air Nostrum), amb arribada prevista a les 20:15 h.

RESERVA

Aquestes són les passes a seguir per formalitzar la reserva del vostre viatge:

 • enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
 • un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom complet i llinatges, DNI, municipi d’empadronament i data de naixement de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual o doble).
 • per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana a partir de la confirmació de la vostra plaça per fer un ingrés de 50 € per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge. Podeu fer el pagament per Bizum o fent l’ingrés en el següent compte corrent:
  • BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118

Concepte: #eivissa2024 i el vostre nom

La resta del preu del viatge, 235 € habitacions dobles/310 € habitacions individuals), s’ha d’ingressar un mes abans de la partida.