Carregant Esdeveniments

RUTES DE LA MEMÒRIA: CONSELL -SUSPESA-

Hola,
l’activitat prevista per aquest dissabte, 20 d’abril, RUTES DE LA MEMÒRIA: CONSELL queda suspesa per motius de salut de la persona que havia de guiar-la. Us demanam disculpes. Amb tota probabilitat la tornarem a programar el darrer trimestre de 2024. Estau atents a la programació de Fita a Fita.
Gràcies!

 

Compromesos amb la història i amb la necessitat de servar la memòria d’aquells fets que mai no podem ni hem de voler oblidar.

Ruta guiada per Maria Àngels Ferragut, llicenciada en Història i Geografia, i postgrau d’Especialista Universitari en Polítiques de Recerca en Justícia de Transició i Memòria Democràtica, i autora del llibre “Rutes de la Guerra Civil i la repressió a Mallorca” (Documenta Balear, 2022).

En aquest itinerari breu i senzill recorrerem els voltants de Consell, on es produí un dels consells de guerra més vergonyosos de la repressió militar.

Grau de dificultat: fàcil
Dia: dissabte, 20 d’abril de 2024
Hora i lloc de trobada: a les 9.45 h a l’estació de tren de Consell
Preu: 12 €

Informació i reserves: info@fitaafita.com

Ús recomanat de roba i calçat de muntanya, aigua abastament i berenar, roba d’abric i anorac, pals de senderisme, frontal, gorra i crema solar.

No es poden dur cans, ni cap altre tipus de mascota