Carregant Esdeveniments

Les caminades dels dimecres: Sa Panada (Calvià)

Sa Panada és un relleu humil però vistòs de la vall de Galatzó, a Calvià. Les caminades dels dimecres dirigeixen les seves passes cap a aquella contrada per explorar una part del territori més llegendari de Mallorca.
Informació i reserves: info@fitaafita.com
Data: dimecres, 28 d’abril de 2021
Hora i lloc de trobada: a les 8:00 h davant el restaurant Nimo’s (zona Ocimax)
Preu: 10 €
La finca pública del Galatzó és caracteritza per la seva extensió (1.972,9 quarterades), pels nombrosos jaciments arqueològics (una dotzena) que hi trobam i pel conjunt de muntanyes i pujols que ens permeten gaudir d’una de les més belles i espectaculars panoràmiques del sector de ponent de la Serra de Tramuntana – Patrimoni de la Humanitat (2011-2021). No obstant això, la figura històrica del segon comte de Santa Maria de Formiguera, Ramon Burgues Safortesa Pax-Fuster de Villalonga i Nét (1627-1694), conegut amb el sobrenom de Comte Mal, planeja per tots els racons de la possessió del municipi de Calvià. En aquesta ruta explorarem i gaudirem d’una part del paisatge cultural i llegendari d’aquesta finca pública.
PENSAU A DUR: roba i calçat de muntanya, aigua i berenar, roba d’abric i un anorac (segons el dia, capell i crema solar), pals de senderisme i mascareta