Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Itineraris culturals: Volta a Muleta (Sóller)

29 març, 2020//9:00 - 16:00

7€

Els ‘Itineraris culturals’ de FITA A FITA són una proposta oberta a tothom. Caminades senzilles, on la passa i la mirada cerquen la completa complicitat amb el paisatge. El mes de març voltam Na Catanya, el puig de Muleta.

informació i reserves: info@fitaafita.com

Na Catanya és un indret poc visitat pels excursionistes. La “muntanya sagrada” de Sóller és realment el cim de Muleta, una talaia perfecta per a la contemplació paisatgística i espiritual. El seu nom deriva de la presència aquí de Bartomeu Catany, un religiós franciscà que va viure a l’illa entre els segles XIV i XV. Va ser l’introductor de l’Observança –moviment de base moral i espiritual renovadora, en oposició als claustrals o conventuals, de conducta relaxada i, en alguns casos, lasciva- i fundador també de l’Hospital General de Palma. El pare Catany va habitar un temps l’ermita que es troba dalt del puig de Muleta i sembla que mentre hi romangué allà eren molts els sollerics que hi pujaven a sentir-lo predicar.

Aquesta és una activitat oberta a tothom promoguda per l’Associació d’Alumnes CEPA CAMP RODÓ -AACCR-, amb la col·laboració de Fita a Fita.

Diumenge, 29 de març de 2020
Sortida: 9 h (punt de trobada: carrer de Joan Capó, s/n, 07010 Palma)

Informació i reserves: associacio.alumnes.camprodo@gmail.com
Preu: 7 € (5 € per als associats AACCR)

Mostra els detalls

Data:
29 març, 2020
Hora:
9:00 - 16:00
Cost:
7€
Categoria d'Esdeveniment: