Carregant Esdeveniments

Fita a Fita: Camí de Cavalls

Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, ha organitzat un viatge a Menorca per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa, Reserva de la Biosfera des de 1993, a través de dues etapes del Camí de Cavalls (GR-223). Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són els dies 8, 9 i 10 d’octubre de 2021, amb sortida amb vaixell des del port d’Alcúdia i allotjament a un establiment turístic d’Es Castell.

225€/persona – places limitades (35)

El preu del viatge és de 225 euros per persona (amb un suplement per habitació individual de 37,50 euros per nit) i inclou:

 • bitllet d’anada i tornada amb el transbordador (ferry) de Baleària
 • trasllats en bus dels tres dies
 • allotjament dues nits a l’Hotel Agamenón d’Es Castell, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i berenar) –habitacions individuals, dobles i triples-
 • guiatge a tots els itineraris

Programa del viatge

 • divendres, 8 d’octubre. Concentració a les 16:45 h a l’estació marítima del port d’Alcúdia, per partir amb el transbordador de Baleària, que surt a les 18 h en direcció al moll de Son Blanc (Ciutadella). Arribada prevista a les 19:15 h. Trasllat en bus fins a l’Hotel Agamenón d’Es Castell i allotjament.
 • dissabte, 9 d’octubre. Concentració a les 8 h davant l’hotel (just amb la motxilla, aigua abastament i un poc de menjar) i partida en bus fins a Cala Galdana (Ferreries) per fer la primera de les dues excursions previstes que ens durà fins a Sant Tomàs (Migjorn Gran) per la costa (12,74 km de distància i 288 m desnivell acumulat). Nedada a la platja de Binigaus, si el temps i l’estat de la mar ho permeten. Retorn a l’hotel devers les 17 h.
 • diumenge, 10 d’octubre. Concentració a les 8 h davant l’hotel (amb motxilles i maletes). Trasllat en bus fins a Es Grau (Maó) per fer la segona i última de les excursions previstes que ens durà al cap de Favàritx (Parc Natural de l’Albufera des Grau), visita al far i nedada a la platja d’en Tortuga, si el temps i l’estat de la mar ho permeten (11,7 km de distància i 147 m de desnivell acumulat). Recollida bus i trasllat fins al dic de Son Blanc, Ciutadella, per prendre el vaixell cap a Alcúdia que surt a les 20 h. Arribada prevista a les 21:15 h.

Reserves –data límit 12 d’agost-

Teniu un mes a partir d’avui per formalitzar la reserva del vostre viatge, fins al 12 d’agost. Les passes a seguir són les següents:

 1. enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
 2. un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom, llinatges i DNI de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual –suplement 37,50€/nit-, doble o triple).
 3. per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana per fer un ingrés de 50€ per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge, en el següent compte corrent:

BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118

Concepte: #fitaafitamenorca2021 i el vostre nom

 1. la resta del preu del viatge, 175€ (250€ en el cas de les habitacions individuals), l’haureu d’ingressar 15 dies abans de la partida (divendres, 24 de setembre).