Carregant Esdeveniments

Fita a Fita: Camí de Cavalls (GR-223) -COMPLET-

NOVES INSCRIPCIONS A LLISTA D’ESPERA
Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, ha organitzat un nou viatge a Menorca per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa, Reserva de la Biosfera des de 1993, a través de dues noves etapes del Camí de Cavalls (GR-223):
• BINIMEL·LÀ-PLA DE SA FONT (28/10)
• CALA MORELL-CIUTADELLA (29/10)
Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són, per tant, els dies 27, 28 i 29 d’octubre de 2023. Sortida amb vaixell des del port d’Alcúdia i allotjament a l’Hotel Seth Agamenón d’Es Castell (port de Maó).
270€/persona – places limitades
El preu del viatge és de 270 euros per persona en habitació doble o triple i de 340 € en habitació individual i inclou:
• bitllet d’anada i tornada amb Baleària
• trasllats en bus dels tres dies
• allotjament dues nits a l’HOTEL SETH AGAMENÓN****, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i berenar) –habitacions individuals, dobles i triples
https://www.sethotels.com/es/hotel/hotel-agamenon
• guiatge a tots els itineraris
Programa del viatge
• divendres, 27 d’octubre. Concentració a les 14:45 h a l’estació marítima del port d’Alcúdia, per partir amb el vaixell de Baleària a les 16:00 h cap a Ciutadella (dic de Son Blanc). Arribada prevista a les 17:15 h. Trasllat en bus fins a l’Hotel Agamenón (Es Castell) i allotjament.
• dissabte, 28 d’octubre. Concentració a les 8:30 h a la porta de l’hotel (just amb la motxilla, aigua abastament i menjar) i partida en bus fins a Binimel·là per l’inici de la primera ruta. Retorn a l’hotel devers les 17:00 h.
• diumenge, 29 d’octubre. Concentració a les 8:30 h davant l’hotel (amb motxilles i maletes). Trasllat en bus fins a Cala Morell. Final d’etapa a la plaça des Born de Ciutadella. Temps lliure fins a la recollida del bus a les 19 :00 h a la plaça dels Pins per anar al dic de Son Blanc, Ciutadella. Sortida del vaixell a les 21:00 h, arribada prevista a Alcúdia a les 22:15 h.
Reserves –procediment-
Aquestes són les passes a seguir per formalitzar la reserva del vostre viatge:
1. enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
2. un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom, llinatges i DNI de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual, doble o triple).
3. per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana a partir de la confirmació de la vostra plaça per fer un ingrés de 50 € per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge, per Bizum o per transferència en el següent compte corrent:
BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118
Concepte: #fitaafitamenorca2023 i el vostre nom
4. la resta del preu del viatge, 220 € (290 € en el cas de les habitacions individuals), l’haureu d’ingressar un mes abans de la partida.