Carregant Esdeveniments

Fita a Fita: Camí de Cavalls (GR-223) -COMPLET-

NOVES INSCRIPCIONS A LLISTA D’ESPERA

A partir de l’1 de gener es podran començar a formalitzar les reserves

Informació i reserves: info@fitaafita.com

Fita a Fita –senderisme cultural i familiar-, amb el suport de Millennium Menorca Travel, ha organitzat un nou viatge a Menorca per gaudir de les excel·lències naturals i paisatgístiques d’aquesta illa, Reserva de la Biosfera des de 1993, a través de dues etapes del Camí de Cavalls (GR-223):

 • 29/04.-S’ALGAR-FORT MARLBOROUGH (circular)
 • 30/04.-CALA DEL PILAR-CALA MORELL (linial)

Les dates previstes per aquesta eixida tan esperada com desitjada són els dies 28, 29 i 30 d’abril de 2023, amb sortida amb vaixell des del port d’Alcúdia i allotjament en un establiment turístic d’Es Castell (Maó).

250€/persona – places limitades

El preu del viatge és de 250 euros per persona en habitació doble o triple i de 320 € en habitació individual i inclou:

 • bitllet d’anada i tornada amb el transbordador (ferry) de Baleària
 • trasllats en bus dels tres dies
 • allotjament dues nits a l’HOTEL SETH AGAMENÓN****, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i berenar) –habitacions individuals, dobles i triples

https://www.sethotels.com/es/hotel/hotel-agamenon

 • guiatge a tots els itineraris

Programa del viatge

 • divendres, 28 d’abril. Concentració a les 14:45 h a l’estació marítima del port d’Alcúdia, per partir amb el transbordador de Baleària, que surt a les 16 h en direcció al moll de Son Blanc (Ciutadella). Arribada prevista a les 17:15 h. Trasllat en bus fins a l’Hotel Agamenón (Es Castell) i allotjament.
 • dissabte, 29 d’abril. Concentració a les 8.30 h a la porta de l’hotel (just amb la motxilla, aigua abastament i un poc de menjar) i partida en bus fins a s’Algar. Retorn a l’hotel devers les 17 h.
 • diumenge, 30 d’abril. Concentració a les 8.30 h davant l’hotel (amb motxilles i maletes). Trasllat en bus fins Alforí de Dalt. Recollida bus a Cala Morell i trasllat fins al dic de Son Blanc, Ciutadella, per prendre el vaixell cap a Alcúdia que surt a les 20 h. Possible aturada a Ciutadella per fer algunes compres. Arribada prevista a Alcúdia les 21:15 h.

Reserves –procediment-

Aquestes són les passes a seguir per formalitzar la reserva del vostre viatge:

 1. enviar un correu a info@fitaafita.com sol·licitant la vostra inscripció, especificant nombre de persones que vos acompanyaran.
 2. un cop confirmada la vostra plaça o places per part de l’organització, ens heu d’indicar nom, llinatges i DNI de cadascun dels components del vostre grup i tipus d’habitació que voleu (individual, doble o triple).
 3. per formalitzar la reserva i assegurar-vos la vostra plaça o places, disposau d’una setmana a partir de la confirmació de la vostra plaça per fer un ingrés de 50 € per persona, que vos serà descomptat del preu final del viatge, per Bizum o en el següent compte corrent:

BANCA MARCH ES58 0061 0029 1916 7505 0118

Concepte: #fitaafitamenorca2023 i el vostre nom

 1. la resta del preu del viatge, 200 € (270 € en el cas de les habitacions individuals), l’haureu d’ingressar un mes abans de la partida.