Carregant Esdeveniments

Caminades a la fresca: la sang de la terra -COMPLET-

Fita a Fita vos proposa un itinerari ben gustós, per les llegendàries terres de Son Roig, als peus de Galdent, i per les vinyes de Can Majoral. Una nova ‘Caminada a la fresca’ que ens permetrà assaborir els tresors d’una terra solcada per llargues fileres de ceps i senyada per la presència de gegants traginers i sanginaris bandolers…

informació i reserves: info@fitaafita.com

Ens trobarem a les cases de Son Roig a les 18.30 h, farem una caminada fins al puig de Son Roig i acabarem amb un pa amb oli i tast de vins ecològics del celler Can Majoral a l’exterior de les cases.

Dia: divendres, 12 de juny de 2020
Hora i lloc: 18.30 h a les cases de Son Roig
Preu: 25€ adults i 20€ menors de 18 anys

Pensau a dur roba i calçat de muntanya o esportiu per a la caminada i alguna peça d’abric per si refresca al vespre, durant el sopar.

informació i reserves: info@fitaafita.com

Itinerari per arribar a Son Roig: si veniu per l’autovia de Manacor (Ma-15), agafau la sortida 20 i preniu el Camí de Muntanya. Allà on s’ajunta amb el Camí de Son Miquel Joan voltau a l’esquerra, direcció Algaida. Després de 900 metres tombau a la dreta per un camí que vos conduirà fins a les cases de Son Roig, tot vorejant les vinyes de Can Majoral en el tram final.

L’activitat es farà aplicant totes les mesures de seguretat necessàries:
.-Distància de seguretat de dos metres entre persones
.-Mascarilles obligatòries quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
.-un màxim de 30 participants