Carregant Esdeveniments

Caminades a la fresca: La sang de la terra

FITA A FITA vos proposa un itinerari ben gustós, per les llegendàries terres de Son Roig, als peus de Galdent, i per les vinyes de Can Majoral. Una ‘Caminada a la fresca’ que ens permetrà assaborir els tresors d’una terra solcada per llargues fileres de ceps i senyada per la presència de gegants traginers i sanguinaris bandolers…
informació i reserves: info@fitaafita.com
Ens trobarem a les cases de Son Roig a les 18.30 h, farem una caminada fins al puig de Son Roig i acabarem amb un pa amb oli i tast de vins ecològics del celler Vins Can Majoral a l’exterior de les cases.
Dia: dissabte, 15 de juliol de 2023
Hora i lloc: 18.30 h a les cases de Son Roig
Preu: 35 €
Pensau a dur roba i calçat de muntanya o esportiu per a la caminada i alguna peça d’abric per si refresca al vespre, durant el sopar.
informació i reserves: info@fitaafita.com
Itinerari per arribar a Son Roig: si veniu per l’autovia de Manacor (Ma-15), agafau la sortida 20 i preniu el Camí de Muntanya. Allà on s’ajunta amb el Camí de Son Miquel Joan voltau a l’esquerra, direcció Algaida. Després de 900 metres tombau a la dreta per un camí que vos conduirà fins a les cases de Son Roig, tot vorejant les vinyes de Can Majoral en el tram final.