El Puig de ses Bruixes (359 m)

El puig de ses Bruixes.

Excursions amb encant per a famílies 12/10/2014

El puig de ses Bruixes.
El puig de ses Bruixes.

“Com anau de Llucmajor a Algaida, trobau dins Son Saleta un puig en forma de formiguer, tot una roca, ple de crivells i regates.” (Aplec Alcover, tom 5: 104-106)

Les ‘EXCURSIONS AMB ENCANT PER A FAMÍLIES’ de FITA A FITA vos proposen aquest diumenge, 12 d’octubre, sortir de la Serra de Tramuntana i enfilar-nos a un cim del migjorn de Mallorca. El puig de ses Bruixes (359m) es troba a l’extrem oriental de la Serra de Galdent i és el més baixet dels tres cims que la coronen, junt amb els de Son Roig o de Galdent (420m) i d’en Claret o d’en Rectoria (378m). Ens trobam a la frontera natural entre els municipis d’Algaida i Llucmajor, per la qual cosa la doble toponímia que ens hi trobam a cadascú dels seus cims.

Les terres de Llucmajor des del puig de ses Bruixes.
Les terres de Llucmajor des del puig de ses Bruixes.

Ens situam a una terra on el Cel i l’Infern es donen la mà sobre un terreny llegendari. Per un costat les muntanyes de Randa, que vessen espiritualitat per la presència “il·luminada” del Beat Ramon Llull al segle XIII; i per l’altra, la Serra de Galdent, amb les llegendes que parlen de “la sopegada del gegant” i de la presència d’unes bruixes que habitaven unes coves properes i a les que el mateix rei En Jaume, amb un parell de capellans i un escolà, donà escampavia.

S'ensopegada des gegant.
S’ensopegada des gegant.
La Serra de Tramuntana des de la Serra de Galdent.
La Serra de Tramuntana des de la Serra de Galdent.

Les sortides, com sempre, són a les 10h; i el punt de trobada, davant l’Ocimax (Palma). El preu és de 5€ per persona i de 20€ per família (a partir de 4 membres), i inclou una assegurança d’assistència mèdica en cas d’accident. Per inscriure-vos heu d’enviar un correu ainfo@fitaafita.com amb les vostres dades (nom i llinatges, nombre de participants i un telèfon de contacte). Podeu fer el pagament mitjançant ingrés en el compte bancari BANCA MARCH 0061 0029 19 1675050118, indicant el nom de la família i excursió a la que vos inscriviu, o el mateix dia de l’excursió.

Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics.
Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics.
‘Fita a fita fem camí.
I només en trobar la darrera
i més gran,
sabem que hem fet cim.’
Seguiu les fites i mai no vos perdreu
Propera activitat:
18/10/2014 ESCOLA DE PETITA MUNTANYA: EL MÓN SECRET DELS BOLETS (Places Limitades)
Escola de 'petita muntanya' és una iniciativa de Finca Son Mas i Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics-
Escola de ‘petita muntanya’ és una iniciativa de Finca Son Mas i Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics-
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Fita a Fita és

Joan Carles Palos Nadal

Senderisme familiar i cultural

650 777 596 | info@fitaafita.com | @Fita_a_Fita