Avís Legal

En compliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informam que Fita a Fita és una denominació comercial pertanyent a Joan Carles Palos i Nadal, amb NIF  43015377H i domicili fiscal al Carrer Alfons el Magnànim, 30 4rt C – 07004 Palma (Illes Balears).

Dades Registrals

Limitació de responsabilitat
No podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les nostres pàgines web.

Part del contingut del nostre lloc web ha estat proporcionat per fabricants o proveïdors dels productes que representam. Per tant, amb els límits establerts per la llei, no assumim cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i/o precisió de les dades o informacions que apareixen.

Les nostres pàgines poden contenir enllaços a pàgines de tercers que estan fora del nostre control. Per tant, no podem assumir responsabilitats respecte al contingut que pugui aparèixer a aquests enllaços.

Contingut protegit
Serà necessari contar amb el nostre consentiment previ per a la transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial dels texts de les nostres pàgines web i de les entrades del nostre blog.

Igualment algunes de les imatges que apareixen al nostre lloc web han estat adquirides per poder fer ús d’elles i estan sotmeses al pagament de drets d’autor. Per tant, no n’és permès la seva còpia ni el seu ús sense consulta prèvia.