Les activitats familiars que proposa Fita a Fita són moltes i diverses. Des de les “excursions amb encant per a famílies” fins a “l’escola de petita muntanya”, on s’hi ofereix la possibilitat de fer senderisme o d’iniciar-se en la pràctica esportiva de muntanya d’una manera dinàmica i divertida. On els infants i joves, junt amb les seves mares i pares, aprenguin els principis i valors del senderisme.

Igualment, si sou un grup prou nombrós (mínim 4 famílies), vos oferim la possibilitat d’ajustar les activitats a les vostres necessitats concretes. Només heu d’adreçar-vos a l’apartat CONTACTE, emplenar la fitxa i vos contestarem tan aviat com sigui possible.

Activitats que vos oferim:

EXCURIONS AMB ENCANT PER A FAMÍLIES

Una iniciativa per a fomentar al pràctica de l’excursionisme en família, dinàmica i participativa, en companyia d’altres famílies. Les propostes de cap de setmana s’anuncien trimestralment i cada setmana trobareu informació al mur de Facebook de Fita a Fita i a Twitter.

Preu de l’activitat: 5€ per pesona o 20€ per família (a partir de 4 membres).

 

ESCOLA DE “PETITA MUNTANYA”

(a partir d’octubre de 2014)

Escola-taller per a l’aprenentatge del senderisme i l’observació del medi rural i natural en el marc de la possessió de Son Mas (Esporles). Una experiència única en un entorn privilegiat.

Tallers i activitats a través dels quals aprendre la pràctica del senderisme d’una manera distreta i segura, alhora que obrim els nostres sentits cap al gran espai de la Serra de Tramuntana –Patrimoni Mundial de la Unesco- per saber identificar i apreciar els seus valors naturals i culturals.

  • La muntanya: un espai a descobrir
  • L’equip: què duc?
  • L’orientació: on soc i on vull anar?
  • L’alimentació: què menjar?
  • El temps: llegir el cel

Aquestes activitats són de cap de setmana i s’han de concertar prèviament a través del web. A l’apartat de CONTACTE hi trobareu més informació.