Na Fàtima (650m)

Fita a Fita ‘alta ruta’ 07/09/2014

Puig de na Fàtima (650m).

Puig de na Fàtima (650m).

Fita a Fita -serveis culturals i pedagògics- inicia aquesta temporada 2014-2015 una nova opció d’itineraris per a famílies amb un grau de dificultat un poc més elevat que l’alternativa clàssica de les ‘excursions amb encant’. Per encetar aquesta nova oferta de senderisme familiar, aquest diumenge farem el Puig de na Fàtima, de 650 metres d’altura, en el municipi de Valldemossa.

Pont sobre el torrent de Valldemossa, a s'Estret.

Pont sobre el torrent de Valldemossa, a s’Estret.

Hi accedirem des de s’Estret i recorrerem la seva aresta de ponent per un vell camí de ferradura, molt espenyat, fins al seu cim. També visitarem el poc conegut mirador de Son Morro, amb molt belles vistes sobre s’Estret i Valldemossa. La tornada la farem pel mateix camí. La durada de l’excursió, sense comptar aturades, és de 3 hores. No obstant això, queda l’opció de fer un circuit, un poc més llarg. De venir de gust fer-la, la decisió final la prendrà el guia en el moment d’iniciar el descens, en funció dels components i del temps invertit en la pujada.

Mirador de Son Morro.  Foto: Emili Alonso

Mirador de Son Morro.
Foto: Emili Alonso

Les sortides de FITA A FITA: ALTA RUTA seran sempre a les 8:30h; i el punt de trobada, el de sempre, davant la porta principal de l’Ocimax (Palma). El preu és de 5€ per persona i de 20€ per família (a partir de 4 membres); inclou una assegurança d’assistència mèdica en cas d’accident. Per inscriure-vos heu d’enviar un correu a info@fitaafita.com amb les vostres dades (nom i llinatges, nombre de participants i un telèfon de contacte).

Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics.

Fita a Fita és una empresa de serveis culturals i pedagògics.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari