Activitats per tots els gustos

Fita a Fita ofereix un espai per a la promoció de tallers i activitats culturals a través dels quals contribuir al foment de principis i valors com la igualtat de gènere, la interculturalitat i la sostenibilitat, d’una manera entretinguda, dinàmica i eficaç.

Fita a Fita facilita les eines necessàries per al desenvolupament de la sensibilitat, la creativitat i l’emprenedoria a través del senderisme, els tallers de cuina i teatre, les activitats de sensibilització musical, l’aprenentatge de la comunicació en el marc de les TIC o les manualitats.

Els nostres objectius

Fita a Fita vol mostrar el camí del coneixement de la nostra història, cultura i patrimoni, i del respecte per les tradicions. De tot allò que som i ens representa com a poble i que constitueix les postres senyes d’identitat.

 

SLIDEactivitats1

SLIDEactivitats2

SLIDEactivitats3

SLIDEactivitats4

SLIDEactivitats5

Oferta educativa

 • SENDERISME

  Itineraris culturals per descubrir els valors del nostre territorio. Amb especial atenció a la Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat.

 • CUINA

  Tallers d’introducció a la cuina i gastronomia tradicional mallorquina, fets amb productes locals, ecològics i provinents de comerç just.

 • RÀDIO A L’AULA

  Tallers per cohesionar les comunitats educatives a través d’un mitjà de comunicación nou, creatiu i diferent fet pels propis alumnes.

 • MÚSICA

  Activitats per a l’estimulació i sensibilització musical, a partir de recursos educatius diversos com jocs, contes i activitats motrius.

 • CINE I TEATRE

  Tallers d’introducció al cine i al teatre a partir de la lectura dramatitzada de contes i rondalles mallorquines, entre d’altres textos.

 • FÀBRICA DE SABONS

  Des del respecte al medi ambient, elaboració de sabons artesans a partir de la reutilització d’olis usats i elements naturals.

 • DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE VITAL

  Xerrades i tallers en grup on oferir als joves les pautes neceasries per al Disney del seu futur i una correcta incorporación al mercat laboral.